Вертикальні жалюзі: переваги сучасних світлозахисних пристроїв

24 жовтня 2024 р. 23:33

24 жовтня 2024 р. 23:33


Вертикальні жалюзі – різновид сонцезахисних систем, які широко використовуються в офісних приміщеннях, квартирах, медичних установах та навчальних закладах. Це чудова заміна звичайним шторам, які стрімко втрачають свою популярність. Вертикальні жалюзі продаються за доступною ціною, використовуються за призначенням довгий час та на 100% виконують свої функції.

Вертикальні жалюзі: конструктивні особливості

Чим особливі такі світлозахисні пристрої? Вертикальні жалюзі складаються з ламелей, виготовлених з тканини. Також використовуються механізми, за допомогою яких ламелі повертаються навколо осі або відсуваються вбік. При виготовленні жалюзі використовується зносостійка тканина, яка має покращені експлуатаційні характеристики. Матеріал не вигорає на сонці та має пиловідштовхувальні властивості. Завдяки цьому ламелі зберігають початковий вигляд та не потребують особливого догляду.

Переваги сучасних світлозахисних пристроїв

Вертикальні жалюзі мають великий попит та все частіше встановлюються на вікна замість традиційних штор. Чому так відбувається? Є багато переваг, завдяки яким вироби широко застосовуються на різних об’єктах. До них належить:

  • довговічність – використовуються матеріали, які відрізняються зносостійкістю, та надійна фурнітура. Вертикальні жалюзі забезпечують захист від сонця протягом багатьох років;
  • функціональність – тканинні полоски повертаються та фіксуються під певним кутом. Таким чином створюється ефект розсіювання світла. Також можна повністю закрити ламелі чи відсунути в одну, чи в іншу сторону;
  • практичність – йдеться про візуальне збільшення кімнати. Це актуальний момент, якщо в приміщенні низька стеля.

Як вибрати жалюзі з вертикальними ламелями?

Це питання, яке цікавить багатьох покупців. Вертикальні жалюзі виготовляються з різних матеріалів, тому потрібно на це першочергово звертати увагу. У ході виробництва використовується тканина, яка має різну щільність. Для офісу та навчального закладу підходить напівпрозора тканина, що захищає від сонячних променів та створює напівтемряву. Якщо жалюзі замовляють для спальні, в такому випадку краще підходить матеріал блекаут. Це унікальна тканина, яка спеціально розроблена для повної світлоізоляції.

https://nikoss.com.ua/ukr/vertikalnyie-zhalyuzi.html

При виборі жалюзі ще звертайте увагу на колір ламелей. Це залежить від особливостей інтер’єру. Що стосується механізму керування, використовується ланцюжок. Для максимальної зручності система укомплектовується електроприводом.

Для захисту від сонця та від сторонніх поглядів оберіть сучасні жалюзі з вертикальними ламелями. Скористайтесь нашими рекомендаціями та знайдіть світлозахисні пристрої, які підходять за кольором та іншими параметрами. Обирайте продукцію, представлену відомим виробником, тому що це є запорукою довговічності та надійності. Вертикальні жалюзі, виготовлені відповідно до стандартів, Вам сподобаються та будуть створювати затишок в приміщенні.

Реклама

Вертикальні жалюзі: переваги сучасних світлозахисних пристроїв

Джерело: kagarlyk.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua