Неповнолітня переяславка вчинила самогубство, стрибнувши з багатоповерхівки: хроніка поліції

25 жовтня 2024 р. 09:29

25 жовтня 2024 р. 09:29


У відділі поліції №1 Бориспільського РУП надали інформацію Переяслав .City про 7 звернень, що надійшли від жителів Переяславщини протягом минулої доби – 24-25 жовтня.

За цей час правоохоронці зареєстрували одне повідомлення про природну смерть : у Циблях померла 85-річна жінки.

Одна заявниця офіційно зареєстрували в поліції повідомлення, що отримала сповіщення від І відділу Бориспільського РТЦК та СП про те, що брат її чоловіка 1996 р.н., який служить в ЗСУ в зоні бойових дій, зник безвісти.

Переяслав. О 08:22 надійшло повідомлення від служби 102 про те, що на вул. Волонтерська біля багатоповерхового будинку виявлено жінку без ознак життя, з розбитим обличчям. Правоохоронці встановили, що це тіло переяславки 2009 р.н. Неповнолітня вчинила самогубство, стрибнувши з даху 9-поверхового будинку. Тіло направлено на судово-медичну експертизу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (самогубство).

Під час огляду місця події за місцем проживання дівчини поліцейські знайшли записку, де йдеться про наміри вчинити самогубство. Установлено, що 23 жовтня, близько 23:00, неповнолітня пішла з дому після сварки з братом. Загибла переяславка – учениця 10 класу переяславського ліцею імені Володимира Мономаха, виховувалась у неповній родині (проживала з батьком та двома братами, мати мешкає окремо у місті Києві). Конфліктів у родині не було, однак влітку цього року дівчина вже намагалася вчинити самогубство: різала вени.

Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП на трасі біля м. Переяслав – сталося зіткнення двох автомобілів, один із яких — УАЗ — стояв на узбіччі. Зі слів заявника, один із чоловіків, приблизно 45 років, отримав травму верхньої кінцівки, знаходиться у свідомості. В результаті розслідування ДТП з потерпілим не підтвердилось, правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 124 щодо громадянина, який телефонував у поліцію.

Пологи-Вергуни. Надійшла заява від жителя села 1982 р.н. про втрату тимчасового військового посвідчення. Він вважає, що втратив документ з власної необережності 5 жовтня 2024 року.

Переяслав. О 19:20 надійшло повідомлення про те, що на вул. Чернишевського невідомі особи на автомобілі Renault темно-сірого кольору, а саме водій та пасажирка, перебувають у стані алкогольного сп'яніння.

Переяслав. О 22:02 заявник поскаржився на відсутність вуличного освітлення та запитав у поліції, куди можна звернутися з цього приводу.

Реклама

Неповнолітня переяславка вчинила самогубство, стрибнувши з багатоповерхівки: хроніка поліції

Джерело: pereiaslav.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua