У Києві судитимуть жінку, у якої поліцейські вилучили психотропів на понад мільйон гривень

25 жовтня 2024 р. 11:15

25 жовтня 2024 р. 11:15


У Києві судитимуть жінку, у якої поліцейські вилучили психотропів на понад мільйон гривень. За вчинене їй загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Нагадаємо, у серпні правоохоронці викрили 27-річну місцеву мешканку, яка намагалася збути двокілограмову партію амфетаміну.

У ході досудового розслідування слідчі встановили, що підозрювана отримувала гуртові партії психотропної речовини – амфетамін, який надалі фасувала на дрібні партії та збувала, відправляючи замовлення клієнтам поштою. Поліцейські вилучили речові докази та затримали порушницю. Після проведення усіх експертиз правоохоронці перекваліфікували злочин на тяжчий.

Наразі слідчі Деснянського управління поліції за процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва завершили досудове розслідування за незаконне придбання та зберігання психотропних речовин з метою збуту. Обвинувальний акт скеровано до районного суду. Зловмисниця перебуває під вартою, їй загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Фото: відділ комунікації поліції Києва.

У Києві судитимуть жінку, у якої поліцейські вилучили психотропів на понад мільйон гривень

Джерело: www.kyivschina24.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua