«Не скажу, що «Рома» сильно здивувала»: Шовковській прокоментував гру «Динамо» з італійцями

25 жовтня 2024 р. 11:19

25 жовтня 2024 р. 11:19


«Ми чудово розуміли, проти якої сильної команди граємо, і як ця команда готує свої атаки, тож у першу чергу намагалися зробити усе можливе, щоб лімітувати простір між лініями і не дати супернику швидко забити. На жаль, ми заробили прикрий пенальті, який, вважаю, був необов’язковим, і пропустили м’яч», – сказав він.

На думку Шовковського, окрім цього та дальніх ударів, «Рома» більше не створила нічого у першому таймі.

«У другому таймі ми хотіли трохи змінити малюнок гри, але чудово розуміли, проти якого суперника граємо. Хоча, після перерви у нас було кілька непоганих моментів, які ми могли завершувати більш вдало. Хоча, водночас, могли пропустити і другий м’яч», – поділився тренер «Динамо».

За його словами, у цьому матчі динамівцям трохи не вистачило агресивності, особливо на початку гри.

«Ми віддаємо належне «Ромі», яка грає в Серії А та має великий бюджет. Ми ж зараз не можемо залучити легіонерів такого рівня, як нам хотілося б. Ті іноземці, які в нас були раніше, коли почули перші вибухи та постріли, одразу ж попросилися поїхати в оренду», – розповів Шовковський.

Він відмітив, що «Рома» загалом зіграла очікувано, її футболісти вміло працюють із м’ячем і чудово комбінують.

«Ми розуміли, що вони намагалися великою групою гравців видавлювати нас на нашу половину поля, щоб потім іти в активний пресинг. Тому ми використовували довгі передачі та наших швидких гравців попереду. Не можу сказати, що «Рома» нас сильно здивувала, але це дуже потужна команда, яка завжди бореться за найвищі місця в одному з найкращих чемпіонатів», – резюмував тренер київської команди.

Нагадаємо, матч між «Ромою» та «Динамо» завершився з рахунком 1:0 . Гол у ворота нашої команди з пенальті забив українець Артем Довбик. Олександр Шовковський відмітив, що український форвард є гравцем високого рівня, який дає «Ромі» глибину атаки. Такі гравці, на його думку, прикрашають футбол.

«Не скажу, що «Рома» сильно здивувала»: Шовковській прокоментував гру «Динамо» з італійцями

Джерело: bigkyiv.com.ua