У Києві чоловік вбив знайомого битою через гроші

25 жовтня 2024 р. 16:11

25 жовтня 2024 р. 16:11


Чоловіка засудили до 12 років позбавлення волі за вбивство знайомого битою після того, як він дізнався про отримані 17 тисяч гривень виплат на картку. Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури.

Прокурори в суді довели, що обвинувачений, розпиваючи спиртні напої з двома знайомими, дізнався, що один з них отримав на картку 17 тисяч гривень соціальних виплат. Того ж дня обвинувачений програв свої гроші на гральних автоматах.

Повернувшись до знайомих, він помітив біля дверей дерев’яну биту. Обвинувачений зайшов у кімнату, де вже спав потерпілий та вдарив його по голові дерев’яною битою. Після того як чоловік прокинувся, отримав ще кілька вже смертельних ударів. Зловмисник накрив потерпілого простирадлом та забрав його картку.

«За підтриманням публічного обвинувачення прокурорами Голосіївської окружної прокуратури м. Києва судом оголошено обвинувальний вирок 51-річному мешканцю Києва за умисне вбивство з корисливих мотивів та розбій (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України)», — йдеться в повідомленні.

Наразі, на основі сукупності доказів, чоловіка визнали винним і засудили до 12 років позбавлення волі з частковою конфіскацією майна відповідно до вироку Голосіївського суду.

Фото: ілюстративне

У Києві чоловік вбив знайомого битою через гроші

Джерело: www.kyivschina24.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua