На світло й тепло для наших захисників: благодійний ярмарок у Переселенській гімназії

26 жовтня 2024 р. 16:39

26 жовтня 2024 р. 16:39


24 та 25 жовтня у Переселенській гімназії Кагарлицької громади відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ «Разом до перемоги». Його організатори та учасники ярмарку поставили собі за мету зібрати кошти на придбання парафіну для окопних свічок нашим воїнам-захисникам.

Благодійний ярмарок у Переселенській гімназії Автор: надане Сніжаною Шевченко Благодійний ярмарок у Переселенській гімназії 1

Асортимент домашніх смаколиків на ярмарку вражав: тут, і тістечка, і кекси, і торти, пироги, рогалики, печиво, вареники, пиріжки, піца, самса та інші ласощі.

Також відвідувачам ярмарку пропонували придбати напої, желе, попкорн, фрукти.

Благодійний ярмарок у Переселенській гімназії Автор: надане Сніжаною Шевченко Благодійний ярмарок у Переселенській гімназії 2

Завдяки такій потрібній ініціативі на благодійному ярмарку вторгували 10561 гривень. На ці кошти придбають 110 кілограмів парафіну для окопних свічок.

«Ми щиро вдячні нашим учням, учителям та батькам за те, що з великою душею, любовʼю і теплом ініціювали та провели благодійний ярмарок! Дякуємо також тим жителям села, хто прийшов, підтримав ініціативу та своїм внеском долучився до збору коштів. Тільки разом ми можемо протистояти ворогові та вистояти в цій війні!», — зазначає староста села Переселення Сніжана Шевченко.

Реклама

На світло й тепло для наших захисників: благодійний ярмарок у Переселенській гімназії

Джерело: kagarlyk.city