У Кропивницькому проведуть вечірку з обміну книг

04 вересня 2024 р. 18:13

04 вересня 2024 р. 18:13


11

Кропивничан запрошують на SWAP-вечірку з обміну книг. На ній всі охочі зможуть обмінятися книгами та провести час у затишній атмосфері. Захід проведуть 2 жовтня. Вхід вільний.

Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний Гончаренко центр, інформує Златопіль .

Для участі потрібно принести свої книги до Гончаренко центру, а далі кожен учасник та учасниця отримає за них жетони, які зможе безкоштовно обміняти на будь-яку іншу книгу.

“Коли на вулиці стає прохолодно і частіше йдуть дощі, ми все більше часу проводимо вдома. А у такій атмосфері читання стає особливо приємним – можна загорнутися в теплий плед, заварити чашку чаю або кави, і зануритися в цікавий сюжет. Наша команда вирішила провести SWAP-вечірку та обмінятися книгами з іншими кропивничанами” , — діляться у просторі.

Учасники матимуть можливість обмінятися сучасними книжками та обговорити прочитане у колі однодумців. Організатори також запрошують місцевих письменників та письменниць приносити власні книги, і презентувати їх іншим.

SWAP-вечірку проведуть у середу, 2 жовтня з 17:30 до 19:30 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (Гончаренко центр Кропивницький). Для участі необхідно заповнити коротку форму за цим посиланням.

Приносити можна книги у хорошому стані, видані за часів української незалежності. Обов’язкова умова — всі книжки мають бути написані або перекладені українською мовою.

У Кропивницькому проведуть вечірку з обміну книг

У Кропивницькому проведуть вечірку з обміну книг

Джерело: zlatopil.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua