У Кропивницькому попрощалися iз загиблим воїном

05 вересня 2024 р. 15:15

05 вересня 2024 р. 15:15


11

Солдату Денису Бессарабу випало боронити від російських загарбників рідну Україну. 29 серпня неподалік Слов’янська він прийняв свій останній бій, зупиняючи російських агресорів.

Про це повiдомляє мiська рада, iнформує Златопiль .

Денису було лише 25…

Денис Бессараб народився 1 лютого 1999 року у Кропивницькому. В дитинстві він був винахідливим, надзвичайно активним та допитливим хлопчиком. З часом, поступово ці якості змінилися на розважливість, розсудливість.

Навчався Денис в Кіровоградскому колегіумі, тепер – «Ліцей «Муніципальний колегіум», потім – в гімназії «Сучасник».

Відразу після закінчення навчального закладу, розуміючи всю відповідальність, він як єдиний чоловік в родині, єдина опора для мами та бабусі, почав працювати.

Із листопада 2019 року проходив військову строкову службу та потім продовжив служити за контрактом в лавах Національної гвардії України.

Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Денис Бессараб став на захист Батьківщини. Служив на посаді стрільця патрульного взводу Національної Гвардії України. Безпосередньо брав участь у виконанні завдань в найнебезпечніших точках бойового зіткнення.

Денис мав неймовірну енергію, збирав біля себе багато друзів. Володіючи надзвичайним почуттям гумору завжди міг розвеселити будь-яку людину. А його підтримці і бажанню всім допомогти не було меж. Веселий, активний та не за роками розумний, він завжди знаходив час для всіх.

Сьогодні, 5 вересня, Герой знайшов вічний спочинок на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища. У засвіти його проведи рідні, друзі, земляки, бойові побратими.

У Кропивницькому попрощалися iз загиблим воїном

У Кропивницькому попрощалися iз загиблим воїном

У Кропивницькому попрощалися iз загиблим воїном

Джерело: zlatopil.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua