У Кропивницькому провели у засвiти загиблого воїна

07 вересня 2024 р. 17:27

07 вересня 2024 р. 17:27


59

7 вересня, у Кропивницькому на Старолелеківському кладовищі вічний спочинок знайшов Герой-захисник, молодший сержант Володимир Коханов.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада, інформує Златопіль .

Український воїн, молода еліта Збройних сил України, як і тисячі його співвітчизників, став на захист рідної землі. Йому випало боронити від російського агресора свій народ.

Війна забирає цвіт нації, юне покоління, яке б могло ще так довго жити, творити, любити… Загибель кожного воїна – невимовна втрата.

Володимир Коханов народився 01 травня 2002 року у Кропивницькому, навчався в загальноосвітній школі №16, тепер Ліцей «Лідер». Надзвичайно любив спорт, активно займався єдиноборствами, займав призові місця на змаганнях із дзюдо.

У 2020 році закінчив професійно-технічне училище №4 за спеціальностями автослюсар та зварювальник, але із дитинства мріяв стати військовим. Хотів унаслідувати свого батька, тому по закінченні ПТУ вступив до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Із початком повномасштабного вторгненням російських окупантів на територію України, Володимир Коханов виступив боронити Батьківщину, служив стрільцем штурмового відділення.

“Володимир брав безпосередню участь у виконанні завдань в найгарячіших і найнебезпечніших точках бойового зіткнення в Харківській та Луганській областях, – відзначили під час прощання бойові побратими воїна. – Він був надзвичайно щирим, добрим, життєрадісним і чуйним, надійним другом, умілим воїном, готовим першої миті прийти на допомогу”.

Зупиняючи ворога біля населеного пункту Греківка Сватівського району Луганської області, молодший сержант Володимир Коханов отримав важке поранення і був евакуйований до військового шпиталю. Серці Воїна зупинилося 04 вересня і йому було лише 22…

Без рідної людини залишилася мама, брат та вітчим захисника і найкоханіша на світі дівчина.

У Кропивницькому провели у засвiти загиблого воїна

У Кропивницькому провели у засвiти загиблого воїна

Джерело: zlatopil.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua