Влада РФ змушена змінювати в Криму транспортну логістику через проблеми у цій сфері

16 вересня 2024 р. 13:45

16 вересня 2024 р. 13:45


В анексованому Криму спостерігається процес адаптації транспортної логістики через безліч проблем у транспортній сфері, повідомляє кореспондент Крим.Реалії.

Через транспортне перевантаження Сімферополя зупинки на шляху проходження частини далеких рейсів громадського транспорту переносять з автостанції Південна та Центрального автовокзалу на автостанції Західна та Східна, розташовані на околиці міста. Наприклад, тепер рейс Ялта-Москва робить зупинку на автостанції Східна.

Відбувається оптимізація автостанцій по Криму. Наприклад, автостанція у селищі Зуя трансформувалася з просторої капітальної будівлі в кіоск із продажу квитків.

«Це просто обурливо. Величезне селище з населенням, як у невеликого містечка, залишили без будівлі автостанції, де люди могли чекати на автобус у комфорті під час негоди чи літньої спеки. Тепер змушені стояти за будь-якої погоди, навіть лавок немає. За української влади такого б ніколи не допустили місцеві депутати, а зараз вони слухняні ягнята, користі від них нуль», – прокоментував ситуацію Крим.Реалії місцевий житель на умовах анонімності.

Автокаса у Зуї

«Ця проблема виникла з двох причин. Перша – після того, як перевізників зобов'язали забезпечити безготівковий розрахунок за оплату проїзду, багато водіїв пішли, оскільки мали «лівий» дохід з розрахунку готівкою. Друга – це хаотична мобілізація, коли мобілізували величезну кількість водіїв у Криму до армії РФ на війну з Україною. Оскільки російський глава Криму заборонив своїм указом діяльність трудових мігрантів у сухопутному транспорті, то заповнити дефіцит водіїв не вдається», – прокоментували ситуацію Крим.Реалії у кримському відділенні міжнародного руху за деокупацію Криму #LiberateCrimea.

У кримському сегменті соцмереж люди скаржаться, що в години пік годинами чекають громадський транспорт у Сімферополі.

На початку вересня член громадської ради при російському Мінтрансі Криму Владислав Антонов констатував нестачу водіїв громадського транспорту на півострові.

Влада РФ змушена змінювати в Криму транспортну логістику через проблеми у цій сфері

Влада РФ змушена змінювати в Криму транспортну логістику через проблеми у цій сфері

Джерело: ua.krymr.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua