У Керчі поховали ще одного військового РФ, який загинув на Херсонсько-Запорізькому напрямку у війні проти України

16 вересня 2024 р. 15:57

16 вересня 2024 р. 15:57


У Керчі поховали місцевого жителя, який вступив до лав російської армії та загинув на війні проти України, повідомляють у підконтрольній РФ адміністрації міста.

За повідомленням, загиблий Віктор Медведков 1978 року народження уклав контракт з Міноборони РФ у 2023 році та проходив військову службу в мотострілецькому відділенні російської військової частини №77949. Як пише пресслужба російської адміністрації Керчі, Медведков загинув 5 вересня 2024 року «під час виконання бойових завдань на Херсонсько-Запорізькому напрямку». Обставини і точне місце загибелі не уточнюються.

Раніше повідомлялося, що в Керчі 3 вересня поховали російського військового Юрія Лушина, який загинув у районі Карлівки Донецької області 22 серпня.

За даними Крим.Реалії , кількість підтверджених осіб кримчан, які були вбиті в лавах російської армії на війні проти України, перевищила 840 осіб. При цьому про смерть 40 з них стало відомо у серпні 2024 року.

Лідерами за кількістю «похоронок» стали Керч та Севастополь. Серед усіх серпневих некрологів сім стосуються 810-ї бригади морської піхоти Чорноморського флоту РФ. Майже всі її військовослужбовці були вбиті на території Курської області Росії, де з серпня триває наступальна операція ЗСУ.

У Керчі поховали ще одного військового РФ, який загинув на Херсонсько-Запорізькому напрямку у війні проти України

Джерело: ua.krymr.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua