У Криму продовжили обмеження на відвідування лісів – МНС РФ

18 вересня 2024 р. 21:09

18 вересня 2024 р. 21:09


У Криму продовжили обмеження на відвідування лісів до 19 жовтня, повідомляє підконтрольне РФ Міністерство з надзвичайних ситуацій Криму.

«Для попередження загрози виникнення надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної безпеки на території Республіки Крим, наказом Мінекології Криму з 19 вересня до 9 жовтня продовжено обмеження перебування громадян у лісах, в'їзду до них транспортних засобів та проведення у лісах певних видів робіт з метою забезпечення пожежної безпеки» , – йдеться у повідомленні.

До цього повідомлялося, що у Криму з 17 до 20 вересня зберігатиметься висока пожежна небезпека .

У Криму з 17 квітня встановлено особливий протипожежний режим. У цей період заборонено розведення багать і проведення пожежонебезпечних робіт з використанням відкритого вогню в лісах, природних екосистемах та на прилеглих до них територіях.

У Криму цього літа через аномальну спеку відбуваються численні пожежі, внаслідок яких загинула рослинність на сотнях гектарів. Наприклад, ліс, що згорів у Карадазькому заповіднику, відновлюватиметься протягом століття і лише за умови правильного вибору посадкового матеріалу.

У Криму продовжили обмеження на відвідування лісів – МНС РФ

Джерело: ua.krymr.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua