Повідомлено про підозру. Ще троє правоохоронців з Луганщини зрадили українській присязі

26 липня 2024 р. 15:17

26 липня 2024 р. 15:17


За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом правоохоронцям за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). Про це повідомляє Луганська обласна прокуратура.

В чому суть

За даними слідства, після повномасштабного російського вторгнення троє працівників правоохоронних органів зі Старобільщини, зрадили присязі та перейшли на бік ворога.

Начальник чергової частини та помічник чергового одного з відділень поліції Старобільського райуправління поліції Нацполіції Луганщини розпочали «службу» в «Міловському райвідділі генеральної прокуратури лнр» та «Міловському райвідділі внутрішніх справ мвс лнр» відповідно.

Третій підозрюваний – інспектор сектору реагування патрульної поліції іншого відділення поліції Старобільського райуправління поліції ГУНП в Луганській області перейшов до «Марківського райвідділу внутрішніх справ мвс лнр».

Всі фігуранти обійняли рядові посади.

Під час «служби» підозрювані беззаперечно виконують злочинні накази та розпорядження вищого керівництва, йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ДБР та СБУ.

Повідомлено про підозру трьом екс-правоохоронцям Луганщини Трьом екс-правоохоронцям Луганщини повідомлено про підозру в державній зраді, 26.07.2024

Що було раніше

На окупованій Луганщині від 1 вересня в усіх школах запроваджують “патріотичні уроки” . Учням 8-х та 10-х класів "промиватимуть мізки" на уроках "захисту батьківщини" та п’ятиденних військових зборах

Від роботи - коні дохнуть. На окупованій Луганщині визначилися з вихідними і святами у 2025 році

Реклама

Повідомлено про підозру. Ще троє правоохоронців з Луганщини зрадили українській присязі

Джерело: svatove.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua