Світло у кінці тунелю. На окупованій Луганщині "обіцяють" подати електрику у Попасну через рік

26 липня 2024 р. 17:03

26 липня 2024 р. 17:03


Окупанти не мають наміру подавати електрику у місто Попасна , де намагаються вижити три сотні людей. Про це повідомляє Попасна.City.

В чому суть

У зруйнованій росіянами Попасній залишаються три сотні людей. Два з половиною роки вони живуть без води, електропостачання і опалення.

Фейкова “адміністрація” незаконного утворення “муніципальний округ міста Первомайськ”, куди окупанти приєднали залишки Попасної, зрідка привозить містянам воду та інколи - продуктову лавку “на колесах”.

Втративши надію на обіцяне “відновлення”, місцеві намагалися самотужки прокласти електродроти.

Люди думали, що їх під'єднають до електроживлення. Проте, ініціатива попаснян не знайшла підтримки окупаційної “влади”.

Працівники станції у м.Первомайськ повідомили жебракам з Попасної, що ніхто заживлювати населений пункт не збирається: “Ми чекаємо на вказівки зверху”.

А вони будуть не скоро - містян, охочих побачити світло в зруйнованих оселях попередили, що електрики в Попасній не буде ще мінімум рік, якщо взагалі буде.

Тож, найближчу зиму три сотні попаснян виживатимуть у “кам’яних джунглях” без електрики й тепла.

Найближчої змми електропостачання у Попасній не буле Фото: Вісті На окупованій Луганщині не збираються відновлювати електропостачання у Попасній, 26.07.2024

Що було раніше

На окупованій Луганщині від 1 вересня в усіх школах запроваджують “патріотичні уроки” . Учням 8-х та 10-х класів "промиватимуть мізки" на уроках "захисту батьківщини" та п’ятиденних військових зборах

Переселенцям з Луганщини видають гуманітарку від МОМ. Куди звертатися

Реклама

Світло у кінці тунелю. На окупованій Луганщині "обіцяють" подати електрику у Попасну через рік

Джерело: popasnaya.city