ВПО з Луганщини в серпні отримали 1 тис 145 продуктових наборів. Який гумхаб видавав гуманітарку

03 вересня 2024 р. 13:37

03 вересня 2024 р. 13:37


Гумхаби Попаснянської громади підбили підсумки роботи з видачі гуманітарної допомоги та надання послуг ВПО з Луганщини за серпень місяць. Про це повідомляє Попаснянська міська військова адміністрація.

В чому суть

Гуманітарні хаби Попаснянської громади протягом серпня продовжили видачу гумдопомоги та надання послуг переселенцям з Луганщини.

У гумхабі, що знаходиться в м.Новомосковськ , протягом минулого місяця видано 1 тис 145 продуктових наборів від держави.

Також у цей період внутрішньо переміщеним особам видано 14 упаковок дитячих та 3 упаковки дорослих підгузків. Одяг отримали 65 осіб.

У гуманітарному хабі, що знаходиться в м.Харків , 603 родини ВПО отримали допомогу у вигляді наборів гігієни від Міжнародної організації з міграції (МОМ).

У гуманітарних хабах м.Харків, м.Новомосковськ, м.Черкаси переселенцям було надано 256 консультацій з різних питань.

ВПО отримали юридичну, психологічну та медичну допомогу, а також консультації фахівців служби зайнятості, пенсійного фонду, тощо.

У Харкові переселенцям видано 603 набори гігієни Фото: Попаснянська МВА У Новомосковську переселенцям з Луганщини видано 1 тис 145 наборів з продуктами, 03.09.2024

Що було раніше

На Луганщині скаржаться на нестабільну роботу автобусів . У Сєвєродонецьку окупанти не випускають на маршрути автобуси через нестачу пального

Реклама

ВПО з Луганщини в серпні отримали 1 тис 145 продуктових наборів. Який гумхаб видавав гуманітарку

Джерело: popasnaya.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua