На Луганщині пенсіонер погрожував підірвати гранатою окупаційних "поліцейських"

05 вересня 2024 р. 16:43

05 вересня 2024 р. 16:43


У селищі Слов'яносербськ 67-річний пенсіонер погрожував підірвати гранатою окупаційних поліцаїв. Про це повідомляє Попасна .City.

В чому суть

В окупованому Слов'яносербську місцевий пенсіонер погрожував підірвати гранатою "поліцейських", які приїхали перевіряти чи дотримується він встановлених "судом" обмежень.

Інтернет-ресурс, підконтрольний т.зв. "ЛНР", зазначає, що чоловік - раніше судимий і нині перебуває під адміністративним наглядом.

У фейковій "прокуратурі" недореспубліки додають, що в серпні цього року поліцейські приїхали до 67-річного пенсіонера, аби перевірити, як він дотримується обмежень, які встановив щодо нього окупаційний "суд". Чоловік зустрів поліцаїв т.зв. "ЛНР" агресивно, дістав гранату і пригрозив її використати.

"Наразі дебошир перебуває під арештом. Прокуратура ЛНР стежить за розслідуванням цієї справи і з'ясовує всі деталі того, що сталося", - інформують окупанти.

Що було раніше

На Луганщині окупанти женуть у окопи місцевих , яким "пощастило" живими повернутися з т.зв. "СВО". Попри каліцтва, їх силоміць знову кидають на "могилізацію"

Реклама

На Луганщині пенсіонер погрожував підірвати гранатою окупаційних "поліцейських"

Джерело: popasnaya.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua