До Дня Попасної. Вийшла у друк газета "Попаснянський вісник" з привітаннями та фотокартками містян

16 вересня 2024 р. 09:43

16 вересня 2024 р. 09:43


Релокована газета “Попаснянський вісник” нині окупованого міста Попасна вийшла у друк до Дня міста, який відзначали 3 вересня. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

В чому суть

Газета «Попаснянський вісник», релокована з нині окупованого міста Попасна на Луганщині, вийшла у друк до Дня міста, який відзначали 3 вересня.

Головний редактор видання Ярослав Нестеренко, який нині служить у лавах ЗСУ зазначив, що ініціював цей випуск голова Сєвєродонецької районної військової адміністрації Роман Власенко, який родом з Попасної.

За інформацією ІМІ, газету видали коштом Попаснянської військової адміністрації, наклад становив 1000 примірників. Їх роздавали під час відзначення Дня міста у гуманітарних хабах Попаснянської громади.

За словами Нестеренка, випуск газети містить вітання з Днем міста, офіційну інформацію, фотографії попаснян зі свят і співчуття рідним загиблих військових.

Росія окупувала Попасну у 2022 році. Нині у зруйнованому місті проживає близько 250 людей. До Попасної немає вільного доступу, місто зазнало серйозних руйнувань. Російські окупанти його не відновлюють.

Що було раніше

В окупованій Попасній знайшли “арсенал зброї”. Схрон містив 50 тисяч снарядів , а також міни, гранати, запали

Реклама

До Дня Попасної. Вийшла у друк газета "Попаснянський вісник" з привітаннями та фотокартками містян

Джерело: popasnaya.city