"Єдіная страна". На Луганщині "модернізують" кордон, що відділяє регіон від "нової батьківщини"

16 вересня 2024 р. 11:26

16 вересня 2024 р. 11:26


До кінця року всі пропускні пункти між т.зв. " ЛНР" та Ростовською областю країни-агресорки буде "модернізовано". Про це повідомляє Попасна .City.

В чому суть

"Єдіная страна" вкотре демонструє новим підданим своє справжнє обличчя. Замість того, щоб зруйнувати кордони всередині країни, в РФ беруться їх "модернізовувати".

У фейковому "міністерстві інфраструктури та транспорту" т.зв. "ЛНР" заявили, що 2024 року було закінчено роботи з "модернізації" на пунктах пропуску між Луганською псевдореспублікою та Ростовською областю РФ.

Наразі окупанти проводять роботи на переходах: "Просяне - Бугаївка", "Ізварино – Донецьк" та "Должанський – Новошахтинськ".

Після завершення "ремонтних робіт" буде "модернізовано" всі пропускні пункти між т.зв."ЛНР" та областю, що прихистила президента-втікача Януковича.

Окупаційна "влада" не повідомляє, як саме шлагбауми і досмотри сприятимуть "інтеграції" до країни-агресорки "нового регіону".

Вже зараз росіяни вкотре ускладнили шлях жителів окупованого регіону до "нової батьківщини", встановивши нові перевірки.

Загарбники підозрюють, що через територію РФ частина "туристів" з Луганщини хочуть виїхати на територію, підконтрольну уряду України. Тож не лояльних до "руського міра", під час досмотру особистих речей і гаджетів, затримують на 10 діб для більш детальної перевірки представниками спецслужб РФ.

Як виглядатимуть "перевірки" після т.зв. "модернізації" залишається лише здогадуватися. Але вже стало зрозуміло, що окупанти роблять усе можливе, аби ізолювати жителів Луганської псевдореспубліки і не випускати їх за межі т.зв. "ЛНР".

Окупанти "модернізують" всі пропускні пункти між т.зв. "ЛНР" та Ростовською областю Фото: Вісті До кінця року "модернізують" всі пропускні пункти між т.зв. "ЛНР" та Ростовською областю 16.09..2024

Що було раніше

Під час оздоровчої кампанії «Літо-2024 року» 4 тис 461 дитина з Луганщини поліпшила стан свого здоров’я. 18 дітей зі Сватівщини відпочили за рахунок благодійних організацій

Реклама

"Єдіная страна". На Луганщині "модернізують" кордон, що відділяє регіон від "нової батьківщини"

Джерело: popasnaya.city