Луганчанин Сергій Летучий випустив перший сольний альбом “Повернемось додому”

16 вересня 2024 р. 17:11

16 вересня 2024 р. 17:11


Музикант зі Старобільщини Сергій Летучий випустив перший сольний альбом “Повернемось додому”. Проєкт підготували за підтримки Українського культурного фонду в межах конкурсної програми “Стипендія”.

Про це йдеться у пресрелізі музиканта.

Альбом складається із семи треків. Сергій каже, що всі пісні зробив у різних жанрах та стилях.

“Пісні нарешті зібралися в один пазл. І до цього я йшов майже 10 років. Це ніби книга, де є три розділи – до та після 2013 і 2022 років. І третій розділ — це я зараз”, – поділився музикант.

Пісня “Ми птахи” з’явилася ще 2009 року. “Край землі моєї” музикант написав 2016 року на під’їзді до Ужгорода у волонтерському агітпотязі “Труханівська Січ”. Цю подорож Сергій називає знайомством українців з українцями.

Зараз Ужгород – місто, яке прихистило Сергія після початку великої війни. Тут він і звів пісні альбому в один пазл.

Про єдність українців, західні гори, східні поля, північні ліси та море на півдні – у пісні “Будуємо Україну Разом”. Вона про вільних людей, які борються за майбутнє, відстоюють рівність, плекають силу пращурів і мають спільний шлях.

Підводить лінію альбому його головний сингл 2023 року — “Повернемось додому”.

Альбом є на стрімінгових платформах за посиланням .

Незабаром з’явиться також і дебютний кліп Сергія Летучого на пісню “Повернемось додому”, у якому знялися близькі друзі музиканта, теж вимушені переселенці.

Нагадаємо, Сергій Летучий у складі “Мандрівного культурного шелтеру” відвідував Дніпро. Там відбулося декілька заходів: організували фотовиставку, проводили лекції та дискусії, а музиканти влаштували квартирники.

Луганчанин Сергій Летучий випустив перший сольний альбом “Повернемось додому”

Джерело: sd.ua