На Луганщині в ДТП загинув соратник Іллі Ківи. Що відомо про "пригоду" колаборанта Невеселого

17 жовтня 2024 р. 18:24

17 жовтня 2024 р. 18:24


В чому суть

16 жовтня в окупованому Сіверськодонецьку сталася ДТП, в якій загинув місцевий колаборант Віталій Невеселий. Сепаратист був ярим прихильником проросійського екс-нардепа Іллі Ківи.

Вчора, близько 20:40, зрадник Невеселий, пересувався Сіверськодонецьком на своєму автомобілі "Нива", йдеться у повідомленні.

На перехресті вулиці Курчатова та Гвардійського проспекту місцевий таксист автомобілі Hyundai Tucson на швидкості врізався в двері "Ниви", де за кермом сидів Невеселий.

Telegram-канал стверджує, що від отриманих ушкоджень зрадник загинув.

Відомо, що Віталій Невеселий працював у 2018-2020 р. начальником відділу молоді та спорту в міській раді. Потім очолював обласний осередок "Патріотів за життя", що очолював Ілля Ківа. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну і захоплення Сіверськодонецька. окупаційна "влада" знову призначила колаборанта у т.зв."відділ молоді та спорту" місцевої "адміністрації".

У Сіверськодонецьку загинув в ДТП прихильник екс-нардепа Іллі Ківи Фото: Луганщина Оперативна 16 жовтня У Сіверськодонецьку загинув в ДТП місцевий колаборант Віталій Невеселий, який був ярим прихильником екс-нардепа Іллі Ківи, 17.10.2024

Що було раніше

В окупованому Лисичанську, в приміщенні колишнього супермаркету "АТБ", окупанти відкрили свою "Матрьошку"

Реклама

На Луганщині в ДТП загинув соратник Іллі Ківи. Що відомо про "пригоду" колаборанта Невеселого

Джерело: svatove.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua