ЛОВА: У військовій частині окупантів у Луганську масово зникають новобранці

22 жовтня 2024 р. 09:15

22 жовтня 2024 р. 09:15


У “народній міліції” самопроголошеної “лнр” російські військові зникають за дві-три доби після прибуття. Окупанти активізували документацію власних воєнних злочинів.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією ЛОВА, у військовій частині, що базується в окупованому Луганську, чоловіки масово зникають за декілька днів після прибуття.

Мова йде про “123-тю окрему гвардійську мотострілецьку ордена доблесті бригаду імені героя радянського союзу климента ворошилова”, яку раніше іменували “2-ю бригадою народної міліції лнр”.

”Зв’язок із новобранцями втрачається, у середньому, за дві-три доби, тобто після першого бойового завдання. Членам родини з цього приводу не надають ніякої інформації. Багато хто не має навіть повідомлення щодо загибелі чи зникнення безвісти того чи іншого російського бойовика”, – розповіли в обласній адміністрації.

Також повідомляється, що “архівна служба” самопроголошеної “лнр” посилила роботу стосовно збору документів про учасників та події війни проти України.

”Серед документів – військові квитки, листи, інші документи, фотографії та письмові згадки про воєнні злочини росіян. Наразі вже зібрано понад 300 таких документів. Надати свідчення проти себе можна у 28 архівах, що діють у межах адміністративно-територіальних одиниць “лнр”, – зазначили у ЛОВА.

Нагадаємо, у Сєвєродонецьку порушники комендантської години потрапляють до військкомату.

ЛОВА: У військовій частині окупантів у Луганську масово зникають новобранці

Джерело: sd.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua