Очільник Сєвєродонецької МВА призначив нову заступницю – що про неї відомо

22 жовтня 2024 р. 17:09

22 жовтня 2024 р. 17:09


Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олексій Харченко представив колективу МВА свою нову заступницю Жанну Овчарову.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

"Казав, що будуть кадрові рішення на рівні керівництва адміністрації… Охорона здоров’я, економічна діяльність та освіта – це низка питань, якими опікуватиметься новий заступник”, – зазначив Харченко.

За інформацією МВА, Жанна Овчарова народилася 30 жовтня 1972 року у Харкові.
Має ступені “Магістр державного управління у сфері охорони здоров’я» та «Магістр державного управління”. Також має спеціальність “ортопедія стоматологічна”.

Із січня 2022 року і по серпень 2023 року працювала на посаді заступника директора Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної військової адміністрації, була радником голови Харківської ОВА з питань медицини та охорони здоров’я.

“З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну залишилась на робочому місці, разом з директором координувала роботу лікарень, займалась забезпеченням цих закладів всім необхідним на той час: харчуванням, ліками, налагоджувала доставку гуманітарних вантажів тощо”, – зазначили у МВА.

Також 2 роки до цього обіймала посаду начальника відділу економічної діяльності та моніторингу закупівель у Департаменті охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації, була радником голови Полтавської ОВА з питань медицини та охорони здоров’я.

Працювала на різних посадах у Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. проф. О.І. Мещанінова та у Харківській обласній клінічній лікарні.

До того ж Харченко зазначив, що один з його заступників Олег Кузьмінов залишив посаду, очоливши комунальне підприємство “Житлосервіс “Світанок”.

Нагадаємо, керівник Сєвєродонецької МВА Олексій Харченко заявив про проведення перевірки діяльності комунальних підприємств, які “викликають підозри”.

Очільник Сєвєродонецької МВА призначив нову заступницю – що про неї відомо

Джерело: sd.ua