Кадрові зміни в керівництві Сіверськодонецької МВА. Що відомо про нову заступницю

22 жовтня 2024 р. 17:33

22 жовтня 2024 р. 17:33


Новий начальник МВА Олексій Харченко представив колективу адміністрації нову заступницю керівника - Жанну Овчарову. Про це повідомляє Сіверськодонецька міська військова адміністрація.

В чому суть

Призначений 30 вересня начальником Сіверськодонецької міської військової адміністрації Олексій Харченко представив свою нову заступницю.

Нею стала Жанна Овчарова. В адміністрації вона опікуватиметься питаннями охорони здоров’я, економічною діяльністю та освітою.

Водночас, посаду заступника залишив Олег Кузьмінов, який очолив комунальне підприємство «Житлосервіс «Світанок».

В повідомленні Сіверськодонецької МВА зазначається, що Жанна Овчарова народилася 30 жовтня 1972 року у м.Харків. Магістр державного управління у сфері охорони здоров’я.

Працювала на посадах заступниці директора Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної військової адміністрації, начальниці відділу економічної діяльності та моніторингу закупівель у Департаменті охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації та на різних посадах у Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. проф. О.І. Мещанінова.

Що було раніше

Чергове "безгоспне житло". На Луганщині окупанти хочуть "націоналізувати" ще 20 квартир українців. Господарі цих осель ризикують втратити їх, якщо протягом 30 днів не підтвердять своє право власності

Реклама

Кадрові зміни в керівництві Сіверськодонецької МВА. Що відомо про нову заступницю

Джерело: svatove.city