У Львові патрульні провели перевірку місць, де найчастіше стаються ДТП

25 липня 2024 р. 13:38

25 липня 2024 р. 13:38


Фото: Патрульна поліція

У Львові патрульні провели позапланову перевірку місць концентрації  дорожньо-транспортних пригод. Зокрема, обстежили вулиці: Богдана Хмельницького 292 – 296; Богданівська – 42-44; Личаківська 7-17 – Короленка; Пасічна 49-51; Галицька – Івасюка у місті Винники.

«Поліцейські з відділів безпеки дорожнього руху та розшуку і опрацювання матеріалів ДТП спільно з балансоутримувачами доріг провели позапланову перевірку місць концентрації ДТП», – повідомили у Патрульній поліції.

Пропозиції щодо покращення ситуації спеціалісти мають надати впродовж двох місяців.

Зазначимо, що в інтерв’ю «Твоєму місту» керівник патрульної поліції Львівщини Андрій Крутень повідомив, що з

«Ми постійно шукаємо шляхи покращення ситуації, немає одного простого рішення, яке подолало б цю проблему. Кожен водій має обов'язок дотримуватися дорожніх знаків і вибирати безпечну швидкість. Якщо говорити тільки про Львів, то на сьогоднішній день на ділянках, де стається велика кількість дорожньо-транспортних пригод, аналізуємо всіх суб'єктів і передаємо цей аналіз для вживання відповідних заходів у межах чинного законодавства», – зазначив він.

Докладніше про те, з чим найчастіше звертаються до патрульних жителі Львова та Львівської області; чи зросла кількість аварій на вулицях та що з цим можна зробити та що відбувається під час комендантської години читайте за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

У Львові патрульні провели перевірку місць, де найчастіше стаються ДТП

Джерело: tvoemisto.tv

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua