Камала Гарріс балотується на пост президента США

25 липня 2024 р. 17:44

25 липня 2024 р. 17:44


Камала Гарріс

«Мене звати Камала Гарріс, я балотуюся на пост президента Сполучених Штатів», заявила вона у своєму дописі.

Передвиборче відео Камали Гарріс зосереджене на заклику до «свободи». У ньому чітко критикуються юридичні проблеми експрезидента Дональда Трампа, використовуючи його фото.

«На цих виборах перед кожним постає питання: у якій країні ми хочемо жити? Є деякі люди, які вважають, що ми повинні бути країною хаосу, страху та ненависті. Але ми обираємо свободу» , зазначається у відео, коли показують Трампа та його можливого віцепрезидента Джей Ді Венса.

Камала Гарріс про Україну

Віцепрезидентка США Камала Гарріс активно підтримала виділення пакета допомоги Україні на $61 млрд, на який чекали близько пів року. У своїй привітальній промові до 29-ї річниці незалежності України вона наголосила, що «це свято є гірким нагадуванням про тяжке становище українців, які живуть під незаконною російською окупацією в Криму та на сході України».

У лютому на Мюнхенській конференції з безпеки Гарріс зустрілася з президентом України Володимиром Зеленським, який говорив про брак боєприпасів та очікування позитивного рішення щодо військової допомоги від США. «Є лише план А, який полягає в тому, щоб Україна отримувала те, що їй потрібно. Ми не можемо грати у політичні ігри», зазначила тоді Камала Гарріс.

«Джо Байден і я продовжуватимемо працювати над забезпеченням тих ресурсів, які Україні потрібні. Байден і я чітко підкреслювали, що ми залишимося з вами до кінця», віцепрезидентка.

Нагадаємо, що за опитуванням Reuters/Ipsos, Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа у президентських перегонах з результатом 44% проти 42% в загальнонаціональному опитуванні.

Камала Гарріс балотується на пост президента США

Джерело: tvoemisto.tv

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua