У застосунку Резерв+ з'явилася нова функція

26 липня 2024 р. 20:14

26 липня 2024 р. 20:14


Умовне фото

У застосунку Резерв+ тепер доступна можливість підвантажувати актуальні дані про бронювання до електронного військово-облікового документа.

У Міністерстві оборони України повідомили, що ця послуга доступна виключно для працівників критично важливих для держави підприємств та тих, що забезпечують потреби сил оборони.

Броньовані громадяни отримуватимуть push-повідомлення про зміни статусу бронювання в реєстрі військовозобов'язаних Оберіг.

Щоб оновити статус після отримання сповіщення, слід:

  • Натиснути на кнопку з трьома крапками на головному екрані.
  • У спадному меню вибрати «Оновити документ».

«Працівникам критично важливих підприємств та ВПК більше не потрібно носити паперові документи про бронювання. Вони можуть показати інформацію у застосунку «Резерв+» на смартфоні. Статус бронювання можна отримати легко, зручно та без жодних черг і паперової рутини», – зазначила заступниця міністра оборони України з питань цифрових трансформацій Катерина Черногоренко.

Цей застосунок також слугує джерелом інформації про дані, які є у реєстрі військовозобов'язаних, призовників та резервістів «Оберіг».

Хто визначає і надає підприємству статус критично важливого,чи працюють блокпости, хто зараз може отримати відстрочку та чи зменшилася кількість звернень від волонтерів, щоб виїхати за системою «Шлях» читайте в нашому інтерв'ю з к ерівником апарату Львівської ОДА Тарасом Гренем за посиланням .

У застосунку Резерв+ з'явилася нова функція

Джерело: tvoemisto.tv

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua