Поліцейські з Львівщини за розкриття вбивства Ірини Фаріон отримали відзнаки

26 липня 2024 р. 21:33

26 липня 2024 р. 21:33


Як повідомили на сторінці Національної Поліції України у Фейсбук Міністр внутрішніх справ та Голова Нацполіції відзначили керівників окремих підрозділів, оперативників карного розшуку, слідчих, співробітників кримінального аналізу, криміналістів, дільничних офіцерів поліції та інших служб поліції Львівщини.

«Пророблено колосальну роботу і кожному з вас я дякую за службу, за такий хороший результат – тим, хто прочісував ліс, опитував людей, переглядав десятки терабайт інформації, проводив аналіз та в інший спосіб був задіяний до розкриття цього вбивства», – звернувся до правоохоронців Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Очільник Національної поліції України Ivan Vyhivskyi у свою чергу зазначив, що за останні роки це вбивство – одне із найрезонансніших:

«Це ще раз доводить, що в часи війни у країні немає безпечних місць, немає областей, де ворог не планував би злочини та дестабілізацію ситуації. Розкриття вбивства Ірини Фаріон – це результат спільної якісно виконаної роботи кількох сотень правоохоронців. Я дякую усім за службу. Слава Україні!».

За сумлінну та кропітку роботу щодо розкриття цього особливо тяжкого злочину, поліцейських відзначили нагородною зброєю, нагрудними знаками «За безпеку народу», «За відзнаку в службі», «Знак пошани», а також вручили чергові та позачергові спеціальні звання.

Нагадаємо: Кілька тисяч людей прощалося з Іриною Фаріон на Личаківському кладовищі

Поліцейські з Львівщини за розкриття вбивства Ірини Фаріон отримали відзнаки

Джерело: golossokal.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua