Підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон взято під варту у Львові

26 липня 2024 р. 22:02

26 липня 2024 р. 22:02


Як повідомили у Нацполіції, за клопотанням слідчих Нацполіції 18-річний фігурант на час досудового розслідування 60 діб перебуватиме під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, трагічна подія сталась 19 липня близько 19:30 на одній із вулиць Львова.

Невідомий з дійснив постріл зі зброї у бік 60-річної громадської діячки . Лікарі госпіталізували потерпілу із пораненням голови. На жаль, через кілька годин Ірина Фаріон померла.

25 липня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві української діячки у місті Дніпро.

Нагадаємо: Поліцейські з Львівщини за розкриття вбивства Ірини Фаріон отримали відзнаки

Сьогодні, 26 липня, Галицький районний суд м. Львова задовольнив клопотання слідчих та обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

21 липня поліція повідомила про розшук чоловіка , який може бути причетним до вбивства Ірини Фаріон

Як стало відомо у Нацполіції, підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон, ймовірно, готувався до скоєння інших злочинів. Про це Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив під час брифінгу у Львові.

Наразі правоохоронці аналізують та вивчають зміст матеріалів, що були вилучені з телефону підозрюваного. Зокрема, йдеться про скріншоти листувань, пошукових запитів щодо діяльності місцевих органів влади та конкретних осіб.

Під час розшуку підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон аналітики поліції на основі фотозображень встановили та відпрацювали понад 80 осіб, які схожі на фігуранта.

Підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон взято під варту у Львові

Джерело: golossokal.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua