Для молоді Львівщини організували вишкільний табір на Сколівських Бескидах

26 липня 2024 р. 22:30

26 липня 2024 р. 22:30


«Вогонь запеклих не пече!» Під цим гаслом відбувся вишкільний табір «Стежина Нескорених імені Олександра Шелеста».

Нескореність – необхідна риса кожного українця, який готовий стати на шлях державотворення. Вишколення цієї риси характеру стало головною метою учасників табору.

Стежина Нескорених – це вишкільний табір для молоді, яка готова брати на себе відповідальність та захищати державні цінності. Для тих, хто не боїться викликів та прагне творити майбутнє, адже саме молодь буде розбудовувати українську державу та робити все задля її успішного функціонування.

З 13 по 19 липня учасники мали змогу провести 7 днів у Сколівських бескидах, отримати нові знання та вишколити тіло і дух.

Табір побудували на семи блоках вишколу:

•Фізичний блок;
•Ідеологічний блок;
•Духовний блок;
•Комунікаційний блок;
•Блок саморозвитку;
•Блок виживання;
•Блок військової підготовки.

Усі блоки вдало поєднувалися між собою та доповнювали одне одного. Кожен день табору був насичений цікавою програмою, яка була спрямована на розвиток фізичних, моральних та інтелектуальних якостей учасників.

Сьогодення вимагає від нас володіння певними знаннями і навичками, як можуть бути необхідними в будь-який момент. Навчання з тактики ведення бою, виживання в лісі, про безпілотні літальні апарати, засоби зв’язку, а також тактичної медицини стали важливими складовими табору. Учасники мали змогу поговорити на теми сучасної війни, української культури, історії націоналістичного руху та інші.

Особливістю табору стало сходження на гору Маківку, де відбулося вшанування пам’яті усіх борців минулого і сьогодення, які загинули за Українську державу. Саме там кожен з учасників перейнявся духом героїзму і дізнався, що таке справжня нескореність.

“Віднедавна табір має присвяту другу Шелесту, який щороку долучався до творення табору, а з початком вторгнення віддав найцінніше за Україну. Він став для нас прикладом непохитності цінностей, активності та наполегливості. Саме такі риси ми виховували впродовж табору. Важливою складовою програми стали щоденні хвилини мовчання о 9:00 та вшанування всіх полеглих в боротьбі за Україну на горі Маківка. Ми маємо пам’ятати про наших героїв та вміло продовжувати їхній шлях”, – зауважила комендантка табору, голова львівського осередку МНК, Кирилів Уляна.

Табір організували управління молоді та спорту ЛОВА та ГО «Молодіжний Націоналістичний Конґрес».

Для молоді Львівщини організували вишкільний табір на Сколівських Бескидах

Джерело: golossokal.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua