У Львові проведуть щорічний забіг. Як долучитись

27 липня 2024 р. 09:40

27 липня 2024 р. 09:40


Фото: Умовне/Твоє місто

У Львові відбудеться забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Це щорічний спортивний захід, який має на меті вшанувати пам’ять усіх наших захисників. Учасники одночасно стартують у різних містах України. Захід відбудеться 31 серпня. Про це повідомили у Львівській ОВА.

«Такий забіг в Україні можна вважати традиційним, адже його організовують всьоме. На Львівщині ж він відбудеться втретє. Прагнемо, аби всі громади долучились до заходу, адже в кожній з них є захисники та захисниці, чию світлу пам’ять необхідно вшанувати. Концепція забігу вкрай проста. Бігуни завчасно обирають ім’я Героя України, якому хочуть присвятити забіг, та вказують його при реєстрації. Це ім’я буде надруковане на стартовому номері учасника. Звертаємось до представників соціально відповідального бізнесу також долучитися до організації заходу, ми готові до співпраці», – зауважив начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Для бігунів на вибір є три дистанції: 2 км, 5 км, або 10 км. Вікових обмежень немає, однак неповнолітні учасники повинні бути у супроводі батьків чи родичів.

«Забіг відбудеться у Стрийському парку. Старт і фініш буде на центральній алеї. Люди, які зареєструвались завчасно, отримають свої номерки в день змагань. Також ці номерки будуть надіслані на електронну пошту бігуна, із вписаним прізвищем воїна, якому ви присвячуєте забіг. Видача стартових номерів розпочнеться о 07:30 і триватиме упродовж всього забігу. Якщо ви хочете здійснити забіг, однак не проживаєте у Львові, то зробити це ви можете у власній громаді, адже головне – вшанувати пам’ять», – розповіла заступниця директора Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Ірина Олійник.

Щоб зареєструватися на цьогорічний забіг потрібно:

  • створити особистий кабінет на платформі забігу - NewRun: https://timer.newrun.com.ua/user/account/login ;

  • підтвердити реєстрацію на вашій особистій пошті;

  • перейти за лінком забігу, обрати посильну дистанцію (2 км, 5 км або 10 км), обрати ім'я Захисника чи Захисниці та зареєструватися.

створити особистий кабінет на платформі забігу - NewRun: https://timer.newrun.com.ua/user/account/login ;

підтвердити реєстрацію на вашій особистій пошті;

перейти за лінком забігу, обрати посильну дистанцію (2 км, 5 км або 10 км), обрати ім'я Захисника чи Захисниці та зареєструватися.

У Львові проведуть щорічний забіг. Як долучитись

Джерело: tvoemisto.tv

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua