Через ракетний удар по Львову пошкоджено ЖК “Шенген”

04 вересня 2024 р. 13:18

04 вересня 2024 р. 13:18


Сьогодні, 4 вересня, росіянами був нанесений комбінований ракетно-дроновий удар по Львову. Внаслідок підступного воєнного злочину загинули і постраждали люди, були нанесені збитки понад 50 об‘єктам житлового фонду міста.

На превеликий жаль, постраждали і об‘єкти КН РІЕЛ – найбільше це стосується будинків 2 та 4 черги ЖК “Шенген”.

Корпорація РІЕЛ має прикрий досвід відновлення об‘єктів після російських ракетних ударів: у 2022 році наш київський житловий комплекс двічі зазнавав значних руйнувань. Процедура, що передує відновленню будинків, нам достеменно відома. Хочемо запевнити вас у тому, що докладемо максимальних зусиль задля відновлення ваших майбутніх помешкань” , – зазначили у КН РІЕЛ.

Зараз на території ЖК “Шенген” працюють працівники ДСНС, Нацполіції, вибухотехніки.

Також у повідомленні додали, що паралельно з фіксацією представниками правоохоронних органів завданих будинкам збитків, КН РІЕЛ спільно з компаніями-виконавцями будівельно-монтажних робіт створюють дефектний акт. Згідно з цим актом будуть замовлені усі будівельні матеріали та роботи, необхідні для повернення будинкам попереднього стану та вигляду.

“Як завжди, інформуватимемо вас щодо кожного оновлення інформації. Тримаймося міцно. Знайте, що ми поруч і разом обов‘язково здолаємо усі виклики, відновимося і переможемо” , – підсумувала команда КН РІЕЛ.

Через ракетний удар по Львову пошкоджено ЖК “Шенген”

Джерело: bomok.com.ua (Львів)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua