Камери схову у Львові: де надійно і недорого залишити речі

05 вересня 2024 р. 12:26

05 вересня 2024 р. 12:26


Де безпечно залишити речі під час подорожі до Львова — запитання, яке турбує багатьох туристів. У цьому матеріалі розповідаємо про камери схову, які діють у туристичній частині міста Лева, особливості їхньої роботи та ціни.

Камера схову №1

Камера схову №1 знаходиться поблизу Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької (вхід у дворику біля McDonald’s). Графік роботи є зручним для гостей міста, які прибувають до Львова зранку та від'їжджають ввечері. Вам не потрібно турбуватися про місце для зберігання валізи чи наплічника та здійснювати переплату в готелі чи апартаментах задля можливості пізнього виселення чи раннього заселення.

Адреса: Камера схову №1, проспект Свободи, 35.

Графік роботи: щодня, 07.00-21.00.

Телефон: (098) 657 55 51; (063) 288 11 15.

Камера схову №2

Розташована неподалік площі Ринок у Львові в торговому центрі Vernissage Lviv Mall. До приміщення для зберігання багажу легко дістатися, навіть, якщо у вас важкі валізи, адже на шляху немає високих сходів і бордюрів. Працює вона щодня, без вихідних.

Адреса: Камера схову №2, вулиця Шевська, 12.

Телефон: (098) 555 94 80; (063) 652 10 65.

Камера схову №3

Розташована неподалік пам'ятнику королю Данилу Галицькому. Зручною особливістю сервісу є можливість постійного доступу до залишених речей. Клієнти камери схову без проблем можуть забирати предмети чи залишати їх у валізах або рюкзаках впродовж усього часу зберігання.

Адреса: Камера схову №3, площа Галицька, 21 (перший поверх, домофон кнопка 2).

Телефон: (066) 088 63 15.

Камера схову №4 Tetris Box

Камера схову №4 Tetris Box розташована у 15 хвилин пішого ходу від площі Двірцевої (Головний залізничний вокзал Львова).

Після реєстрації багажу у камері схову, ви отримаєте спеціальний номер-жетон. Зберігання багажу є надійним, оскільки працівники відповідають за те, щоб речі перебували у безпеці. Окрім того, у приміщенні є відеонагляд.

Адреса: Камера схову №4, вулиця Тобілевича, 8.

Телефон: (067) 730 57 75.

Ціни та особливості роботи камер схову у Львові

Камери схову у Львові: адреси, де надійно і недорого залишити речі.

Вартість для одиниці багажу 30-135 гривень. Вартість залежить від розміру і ваги речей. Оплата відбувається під час здачі до камери зберігання. Після закінчення часового абонементу (24 години) потрібно здійснити доплату за наступну добу зберігання.

Правила зберігання

Вага багажу не повинна перевищувати 80 кілограм. Варто зазначити, що річ, яка прикріплена або прив'язана до багажу, є окремою одиницею та потребує додаткової оплати відповідно до встановлених цін.

Що не можна здавати у камери схову

Не можна здавати у камери зберігання тварин, наркотики, вибухові, вогненебезпечні, легкозаймисті (спирт, бензин, ацетон), піротехнічні, інфекційні, радіоактивні та отруйні речовини, а також речі, які неприємно пахнуть або можуть зіпсувати чи забруднити майно інших людей.

Зауважте, що якщо клієнт не забирає речі протягом 30 діб — це вважається добровільною відмовою від прав на володіння цими речами.

Незвичайні безкоштовні музеї у Львові, які неодмінно вразять

Що робити у Львові, коли падає дощ: 7 варіантів для сімейного відпочинку

Де поплавати у Львові: огляд басейнів і ціни 2024

Камери схову у Львові: де надійно і недорого залишити речі

Джерело: lviv.vgorode.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua