Коли і де прощатимуться із сестрами і матір’ю, які загинули у Львові внаслідок удару

05 вересня 2024 р. 12:54

05 вересня 2024 р. 12:54


Чин похорону студентки УКУ Дарії Базилевич, її мами Євгенії і сестер Ярини та Емілії відбудеться у п’ятницю, 6 вересня о 14:00 у Гарнізонному храмі Петра і Павла у Львові. Про це повідомили на сторінці Українського католицького університету.

Опісля запланована загальноміська церемонія прощання біля Ратуші, на площі Ринок. Сім’ю Базилевичів, яка була убита російськими терористами внаслідок ракетної атаки на Львів, поховають на Личаківському кладовищі.

Для тих, хто не зможе приєднатися до церемонії прощання, Чин похорону транслюватимуть на фейсбук-сторінці Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла .

У середу, 4 вересня, унаслідок ракетного терору рф у Львові по будинку на вул. Коновальця, 44 загинули, зокрема, мама та троє доньок. Із сім'ї залишився живий лише чоловік. Найстаршій дочці Ярині Базилевич був 21 рік. Вона працювала в офісі «Львів – молодіжна столиця Європи 2025».

Як повідомили у пресслужбі УКУ, Дарія Базилевич, середня донька, була студенткою університету. Дарині було всього 18 років. Дівчина навчалася на другому курсі програми «Культурологія» Гуманітарного факультету УКУ, була активною студенткою, менторкою «Лабораторії волонтерства» УКУ, пластункою. Займалась в театральній студії, вивчаючи різноманітні аспекти акторського мистецтва.

Коли і де прощатимуться із сестрами і матір’ю, які загинули у Львові внаслідок удару

Джерело: tvoemisto.tv

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua