Апеляційний суд підтвердив вирок ґвалтівнику 11-річного львів’янина на Левандівці

05 вересня 2024 р. 12:54

05 вересня 2024 р. 12:54


У середу, 4 вересня, Львівський апеляційний суд підтвердив вирок у справі про зґвалтування неповнолітнього хлопчика на Левандівці, яке трапилося влітку 2020 року. Тоді посеред білого дня мешканець того ж району Мирослав Мартинюк, якому було 18 років, заманив у хащі 11-річного хлопчика і там зґвалтував його. Гвалтівнику присудили 13 років тюрми.

Джерело: ZAHID.NET .

Мирослав Мартинюк, якому тоді було 18 років, заманив дитину у зарослі та зґвалтував Апеляційний суд підтвердив вирок ґвалтівнику 11-річного львів’янина на Левандівці

« У цей чорний для нашого міста день маємо локально добру новину – сьогодні, після року судових засідань, Львівський апеляційний суд підтвердив вирок Залізничного районного суду від 5 травня 2023 року, а саме 13 років позбавлення волі та внесення обвинуваченого до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи », –повідомила мама постраждалого хлопчика Софія Яцків.

Вирок суду набув законної сили, але ще може бути оскаржений у касації.

Софія Яцків також зазначила, що кошти з пожертв небайдужих, які залишилися після оплати роботи адвоката, сім’я планує задонатити на ЗСУ.

Зґвалтування трапилось у червні 2020 року на вул. Роксоляни у Львові. 11-річний Стратон пішов гуляти з друзями, а коли повернувся додому, то розповів батькам, що його зґвалтували. 18-річний хлопець попросив його допомогти відтягнути мопед у парк, де завів у хащі та зґвалтував дитину.

Друзі хлопчика зафіксували ґвалтівника, який виходить із зарослів, на камеру телефона. За гарячими слідами його затримала поліція. Залізничний районний суд Львова призначив ґвалтівнику 13 років тюрми.

Підтримайте проект на Patreon

Апеляційний суд підтвердив вирок ґвалтівнику 11-річного львів’янина на Левандівці

Джерело: inlviv.in.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua