У Львові попрощаються із сімома загиблими внаслідок російського удару

05 вересня 2024 р. 13:51

05 вересня 2024 р. 13:51


6 вересня поховають загиблих внаслідок ракетного обстрілу РФ Євгенію, Ярину, Дарину та Емілію Базилевич, а також Ірину Демидову та Юрія Арабського. Олександра Погорецького поховають у суботу, 7 вересня.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Родину Базилевич: Євгенію і трьох її доньок 21-річну Ярину, 18-річну Дарину та 7-річну Емілію поховають 6 вересня на Личаківському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові.

Ірину Демидову поховають 6 вересня на кладовищі в с. Зимна Вода. Прощання та чин похорону розпочнеться о 12:00 в Храмі Святого Архистратига Михаїла (вул. Каховська, 32А).

Юрія Арабського поховають також 6 вересня, на Янівському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).

Олександра Погорецького поховають у суботу, 7 вересня, на Личаківському кладовищі. Прощання та чин похорону розпочнеться об 11:00 в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52).

Нагадаємо , 4 вересня у Львові внаслідок ракетного удару росіян загинуло 7 людей. Ще 66, з них 10 дітей, отримали травми та поранення різної важкості.

Сьогодні, 5 вересня, на Львівщині оголосили Днем жалоби.

У Львові попрощаються із сімома загиблими внаслідок російського удару

Джерело: bomok.com.ua (Львів)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua