Жителя Рава-Руської взяли під варту за збут психотропів

06 вересня 2024 р. 08:23

06 вересня 2024 р. 08:23


За даними слідства, у Рава-Руській 27-річний місцевий мешканець займався незаконним збутом психотропної речовини - амфетаміну

За процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю міста Рава-Руська у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті психотропних речовин (ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Про це пише ВестНюз з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

За даними слідства, у Рава-Руській 27-річний місцевий мешканець займався незаконним збутом психотропної речовини - амфетаміну.

Підозрюваний приймав «замовлення» через месенджер Viber. Після чого зустрічався з наркозалежними, віддавав психотроп і отримував від них кошти.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою з правом внесення застави.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1 ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Жителя Рава-Руської взяли під варту за збут психотропів

Джерело: westnews.info (Львів)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua