На Львівщині за добу у ДТП травмовані три пішоходи: серед них – 8-річна дівчинка

06 вересня 2024 р. 10:53

06 вересня 2024 р. 10:53


Поліція Львівщини вкотре закликає всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, а водіїв – не перевищувати дозволеної швидкості, відмовитися від ризикованих маневрів та бути уважними, під’їжджаючи до перехресть і пішохідних переходів.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, 5 вересня, близько 16.10, на вулиці Личаківській у Львові водій автомобіля Jeep Cherokee , 47-річний львів’янин, здійснив наїзд на 29-річну жительку Львова. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20.00 на вулиці Валовій у Стрию. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Оpel Аstra, 25-річний житель Стрия, здійснив наїзд на двох пішоходів, восьмирічну місцеву мешканку та 49-річного жителя Дрогобича. Внаслідок ДТП пішоходи отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Leopolis.news

На Львівщині за добу у ДТП травмовані три пішоходи: серед них – 8-річна дівчинка

Джерело: leopolis.news

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua