Підозрюваний у вбивстві Фаріон попередив адвоката, що не буде вчиняти самогубства

06 вересня 2024 р. 11:06

06 вересня 2024 р. 11:06


Підозрюваний у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон В’ячеслав Зінченко попередив свого адвоката, що не буде вчиняти самогубства. Він сказав це на випадок, якщо з ним «щось станеться» в ізоляторі тимчасового тримання. Про це його адвокат Ігор Сулима розповів в інтерв’ю «Українським новинам» — передає Tvoemisto.tv .

Підозрюваний у вбивстві Фаріон попередив адвоката, що не буде вчиняти самогубства

За його словами, Зінченко не скаржиться на умови в ізоляторі тимчасового тримання, куди його перевели із СІЗО. Хлопець багато читає історичну й психологічну літературу, яку бере в місцевій бібліотеці та просить передати від батьків.

Як стверджує адвокат, у камеру до його підзахисного також «підсаджують» людей, щоб ті начебто в нього щось розпитали. Водночас про погрози хлопець йому не розказував, однак попереджав, що не вчинятиме самогубства.

«Він, навпаки, написав, що “якщо зі мною щось станеться, то майте на увазі, я цього не робив”» , — розповів Сулима.

За його словами, Зінченка обмежували в певних харчах, але «питання швидко розв’язувалися», тому він не голодує.

Нагадаємо, 3 вересня у Львівському апеляційному суді відбулося засідання щодо апеляції адвоката підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон Вячеслава Зінченка, Ігоря Сулими.

Справа у вбивстві Фаріон

19 липня у Львові на вулиці Масарика вистрілили в голову мовознавиці Ірини Фаріон. Пізніше вона померла у лікарні. Детальніше про цей день та версії слідства читайте тут.

26 липня у Львові Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та голова нацполіції Іван Вигівський під час брифінгу повідомили деталі проведеної операції по затриманню підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. Читайте тут.

26 липня суддя Галицького райсуду Львова Олег Юрків оголосив підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. На цьому ж наполягали прокурори.

Підтримайте проект на Patreon

Підозрюваний у вбивстві Фаріон попередив адвоката, що не буде вчиняти самогубства

Джерело: inlviv.in.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua