У суботу львів’ян запрошують на благодійний «Балатон-фест»

06 вересня 2024 р. 12:36

06 вересня 2024 р. 12:36


Для дорослих, підлітків та дітей організатори підготували майстеркласи, лекції із психологами, зокрема як повернути здоровий сон та як давати раду своїм емоціям. Також можна буде спробувати садотерапію і навчитись розвивати стресостійкість. А ще буде ярмарок зі смаколиками та хендмейдовими виробами місцевих майстринь. Отримані кошти організатори перерахують на потреби Збройних Сил України.

«Ми повертаємо наш фест після річної перерви. І цього разу робимо його тихим, але пізнавальним. Події, в яких живемо, вплинули й на наповнення фестивалю. Тому у нас можна буде почути лекції на різні теми із психологами, зокрема як повернути здоровий сон та як давати раду своїм емоціям, спробувати садотерапію і навчитись розвивати стресостійкість. А ще радимо захопити килимок для йоги, бо з неї розпочнемо свято», — розповіли організаторки події.

Впродовж дня лікарі екстреної медицини катастроф розповідатимуть про базові реанімаційні заходи та домедичну допомогу. Інструкторка з тактичної медицини покаже як має виглядати аптечка у цивільних. А також за ініціативи ДонорUA всі охочі зможуть визначити свою групу крові і дізнатись більше про донорство.

Відвідувачів також чекає терапевтична чайна церемонія, стрільба із луку, майстер-клас від школи дронів та скандинавська ходьба маршрутами оздоровчих стежок у парку. Діти зможуть взяти участь у художніх майстеркласах від мережі дитячих клубів Шевченківського району.

Детальніше про захід за покликанням або тут .

У суботу львів’ян запрошують на благодійний «Балатон-фест»

Джерело: galinfo.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua