В Українській добровольчій армії відреагували на інформаційну кампанію проти Козицького та Комарека

06 вересня 2024 р. 15:12

06 вересня 2024 р. 15:12


Українські медіа закликали не поширювати фейки та маніпулятивну інформацію.

В Українській добровольчій армії – УДА зазначили , що вже не перший рік знайомі з родиною Козицьких — львівськими бізнесменами, які в час повномасштабного вторгнення продовжують працювати та підтримувати українську економіку, тим самим зміцнювати українське військо.

“Так, Козицькі систематично допомагають УДА та іншим бойовим підрозділам Збройних сил України, надаючи безпілотники, техніку, пікапи та медичне обладнання, яке рятує здоровʼя та життя бійцям.
І нині Українській добровольчій армії прикро спостерігати за брудною інформаційною кампанією проти Зіновія Козицького та його чеського партнера Карела Комарека, яку розпочав полтавський псевдожурналіст та шахрай Геннадій Сікалов. Така спланована кампанія не лише не сприяє інвестиційному клімату у нашій країні під час війни — вона фактично грає на користь росії, бо з допомою українських медіа розгортає боротьбу проти людей, які всіма силами допомагають ЗСУ та українському народові”, – зазначили у дописі.

Українська добровольча армія закликала українські медіа уважніше ставитися до маніпулятивної інформації та не поширювати фейки.

“Також публічно звертаємося до правоохоронних органів України, щоб вони у правовий спосіб дали оцінку публікаціям Геннадія Сікалова та інших авторів. Сьогодні маємо бути єдині як ніколи у своєму прагненні перемогти ворога як на полі бою, так і в тилу!” – наголосили в УДА.

В Українській добровольчій армії відреагували на інформаційну кампанію проти Козицького та Комарека

Джерело: bomok.com.ua (Львів)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua