Три учениці Ліцею № 1 у Дрогобичі стали півфіналістками конкурсу «Юридична освіта майбутнього»

06 вересня 2024 р. 19:12

06 вересня 2024 р. 19:12


Учениці 10-Б класу дрогобицького Ліцею № 1 імені Івана Франка Анна Ковальчук, Софія Попик, Христина Іваськевич взяли участь у ІІ Всеукраїнському молодіжному конкурсі “Юридична освіта майбутнього” та змогли вийти у півфінал. Результати стали відомі 21 червня, коли відбувалося нагородження переможців, але дипломи ліцеїсти отримали лише у вересні.

Хто повідомляє: Ліцей № 1 імені Івана Франка , Міністерство освіти та науки

У чому суть

У своїй роботі «Актуальність юридичної професії у 2024 році» ліцеїстки висвітлювали проблемні питання юридичної освіти. За це і це вона потрапила у півфінал. У конкурсі брали участь 3 групи:

Учні загальноосвітніх шкіл (з 8 класу).

Студенти та аспіранти закладів вищої освіти.

Викладачі ВНЗ (до 35 років).

То ж учениці ліцею потрапили саме в першу групу, де всі учасники досліджували актуальність юридичної професії у 2024 році.

Конкурс “Юридична освіта майбутнього” спрямований на виявлення проблем в здобутті юридичної освіти для покращення її якості. Також підтримує обдаровану молодь, залучає студентів та науковців до інтеграції юридичної освіти в європейський освітній простір та допомагає майбутнім вступникам обрати професію.

Що було раніше

22 учнів Дрогобицької громади отримають стипендію міського голови. У Трускавці також є 22 дітей, яким від міського голови урочисто вручать по 5000 грн стипендії.

Будьте з Дрогобич .Сity у соцмережах:

💛 Facebook — креативи та обговорення;

❤️ Instagram — відео та цитати.

Реклама

Три учениці Ліцею № 1 у Дрогобичі стали півфіналістками конкурсу «Юридична освіта майбутнього»

Джерело: drohobych.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua