У суботу Львів попрощається із захисниками Віктором Павлюком та Юрієм Березюком

06 вересня 2024 р. 19:31

06 вересня 2024 р. 19:31


У суботу, 7 вересня, Львівська громада прощатиметься із двома захисниками, які загинули у бою з окупантами.

Про це інформує прес служба ЛМР.

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання із Віктором Павлюком та Юрієм Березюком. Мерія просить утриматися від проведення розважальних заходів та святкувань у часі прощання з воїнами.

Прощання та чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Далі захисників поховають на Личаківському кладовищі.

У суботу Львів попрощається із захисниками Віктором Павлюком та Юрієм Березюком

Навчався Сокальській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2. Займався у Сокальській дитячо-юнацькій спортивній школі. Згодом навчання продовжив у Державному професійно-технічному навчальному закладі «Червоноградський професійний гірничо-будівельний ліцей», який закінчив з червоним дипломом. Вищу освіту здобув у Луцькому індустріальному інституті (зараз – Луцький національний технічний університет».

Працював в інженерно-будівельній сфері у місті Львів.

З початком Антитерористичної операції допомагав сиротам та військовослужбовцям Збройних Сил України. Під час повномасштабного російського вторгнення захищав державу у складі 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Донеччині та Курському напрямку.

У Віктора Павлюка залишились син, цивільна дружина та племінник.

У суботу Львів попрощається із захисниками Віктором Павлюком та Юрієм Березюком

Навчався у Середній загальноосвітній школі №86. Згодом продовжив навчання у Фаховому коледжі інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка». Вищу освіту здобув у цьому ж університеті.

Працював регіональним менеджером західного регіону у Приватному акціонерному товаристві «Еліт Декор».

Проходив строкову військову службу в складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. За словами близьких, «Юрій був дуже хорошим батьком, любив рибалку та їзду на мотоциклі».

В перші дні повномасштабного російського вторгнення добровільно став на захист держави до лав ⁠Західного територіального управління Військової служби правопорядку Збройних Сил України.

В Юрія Березюка залишились дружина, син, донька, батьки, брат, дві бабусі, теща, тесть, швагро та кум з сім’єю.

Leopolis.news

У суботу Львів попрощається із захисниками Віктором Павлюком та Юрієм Березюком

Джерело: leopolis.news

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua