У Львові 40-річний чоловік продавав метадон

07 вересня 2024 р. 15:18

07 вересня 2024 р. 15:18


Його взяли під варту

За процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури затримано та повідомлено про підозру львів’янину за незаконне придбання, зберігання з метою збуту та також збут наркотичного засобу (ч. 1 ст. 307 КК України).

Про це пише ВестНюз з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

За даними слідства, 40-річний чоловік налагодив збут наркотичного засобу метадону на території Сихівського району Львова.

Підозрюваний під час зустрічі збував наркотики безпосередньо «з рук у руки», тоді ж наркозалежні особи здійснювали оплату за «товар».

У ході проведення процесуальних дій, зокрема, обшуку в помешканні підозрюваного виявлено та вилучено таблетки білого кольору, стакани із порошкоподібною речовиною білого кольору та її залишками, банківські картки, електронні ваги та інші речові докази.

Слідчі дії тривають, призначено ряд експертиз.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою з правом внесення застави.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ ВП №2 Львівського РУП №2 ГУ НП у Львівській області, оперативний супровід – СКП ВП №2 ЛРУП №2 ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

У Львові 40-річний чоловік продавав метадон

Джерело: westnews.info (Львів)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua