У Львові завершують облаштування доступності на зупинці на пр. Чорновола

07 вересня 2024 р. 16:01

07 вересня 2024 р. 16:01


Облаштування доступності на зупинці на пр. Чорновола, 39-41 завершують: з вівторка громадський транспорт знову зупинятиметься тут

На пр. Чорновола, 39-41 фактично завершили капітальний ремонт зупинки громадського транспорту з облаштування елементів доступності. Зокрема тут вперше у Львові встановили кассельські бордюри, які дають змогу громадському транспорту максимально близько під’їхати до платформи зупинки, а відтак забезпечують комфортну посадку і висадку пасажирам.

На час ремонтних робіт, які розпочалися у липні цього року, тролейбуси та автобуси посадку/висадку пасажирів здійснювали швидше – орієнтовно за 30 м до існуючої зупинки – на розі з вул. Куліша. З вівторка, 10 вересня, весь громадський транспорт знову буде зупинятися на пр. Чорновола, 39-41.

«Роботи на пр. Чорновола, 39-41 фактично вже завершені. Тому у понеділок буде встановлено відповідні дорожні знаки, що зупинка громадського транспорту повертається на звичне місце.

На цій зупинці громадського транспорту ми постелили тактильну плитку, замостили тротуар, встановили нові павільйони, встановили кассельські бордюри», – повідомили у Галицькій районній адміністрації.

Нагадаємо, загалом на сьогодні доступними або частково доступними для маломобільних груп населення у Львові є майже 75% зупинок.

За інформацією районних адміністрацій, з початку року доступними зробили зупинки громадського транспорту на вул. Зеленій біля АС-5, на вул. Чукаріна, 10, на вул. Медової Печери 45 та 67, на вул. Стрийській біля Національної академії сухопутних військ, на вул. Виговського, 32, на вул. Шевченка, 113, на вул. Брюховицькій (Рясне-1), на вул. Шевченка – Ковча та на вул. Незалежності України у Брюховичах, пл. Соборна, вул. Герої УПА (зупинка пл. Липнева) та ін.

У Львові завершують облаштування доступності на зупинці на пр. Чорновола

Джерело: golossokal.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua