Віктор Дідух здобув на Паралімпіаді золоту медаль з настільного тенісу

07 вересня 2024 р. 17:07

07 вересня 2024 р. 17:07


Віктор Дідух Здобув На Паралімпіаді Золоту Медаль З Настільного Тенісу (5)

У фіналі змагань спортсмен обіграв представника збірної Китаю.

Cпортсмен зі Золочівщини Віктор Дідух здобув на Паралімпіаді золоту медаль з настільного тенісу. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«У фіналі змагань наш земляк обіграв представника збірної Китаю Чжао Шуай! Пишаємося! До слова, Віктор є амбасадором «Ліги Нескорених» – нашого обласного проєкту спортивних можливостей для воїнів та ветеранів з інвалідністю. Чекаємо у спільноті кожного та кожну. Обовʼязково підберемо заняття, яке підійде вам за духом і буде до душі.

Дякуємо усім, завдяки кому Україна голосно, впевнено та сильно звучить на весь світ!», — зазначив очільник області.

Як розповіли в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА це — третя Паралімпіада, на якій Дідух завойовує медалі.

«Спортсмен – чемпіон Літніх Паралімпійських ігор 2016 року в командному заліку, срібний призер в особистій та командній першостях на Паралімпійських ігах 2020 року. У Парижі для тенісиста це вже друга нагорода, адже напередодні він став бронзовим призером у змішаному парному розряді», – зазначив керівник управління Роман Хімʼяк.

Віктор Дідух тренується в структурі Львівського обласного центру «Інваспорт», є директором ДЮСШ «Авангард» Краснянської громади та засновником Академії настільного тенісу в селі Андріївка, звідки він родом і де проживає. Також Віктор віднедавна очолив Львівську обласну федерацію настільного тенісу.

Прес-служба Лівівської обласної військової адміністрації

Віктор Дідух здобув на Паралімпіаді золоту медаль з настільного тенісу

Джерело: gazetapo.lviv.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua