Призупинили через мобілізацію: підрядник розповів, чому не можуть закінчити ремонт по Зварицькій

12 вересня 2024 р. 18:16

12 вересня 2024 р. 18:16


У Дрогобичі продовжується ремонт вулиць. Вже заасфальтували вулицю Рівну, Прорізну, Гончара, а ще Шкільну і Незалежності в Болехівцях. Продовжується ремонт вулиці Нової в районі Війтівської Гори. А от на Зварицькій роботи зупинилися через мобілізацію працівників.

Хто повідомляє: Дрогобицька міська рада

У чому суть

У Департаменті міського господарства повідомили, на яких вулицях Дрогобича триває капітальний та поточний ремонт доріг. Про це розповів заступник керівника - Тарас Бігун. За його словами, капітальний ремонт зараз триває на відрізку вулиці Нової, що знаходиться в районі Війтівської Гори. Також вже завершені ремонтні роботи на вулицях Шкільна та Незалежності в Болехівцях, на вулицях Рівна, Прорізна та Гончара у Дрогобичі, де асфальтували внутрішньо квартальне покриття дороги.

Розробляється і проєктно-кошторисна документація, щоб можна було розпочати поточний ремонт вулиці Самбірської.

А от на Зварицькій ремонтні роботи довелося припинити, розповіли у Департаменті міського господарства. Це пов'язано з тим, що бригаду працівників, які облаштовували водовідведення та каналізацію, мобілізували до лав ЗСУ. Наразі підрядник шукає спеціалістів, які зможуть їх замінити. Як тільки такі роботи проведуть, дорожнє полотно готуватимуть до асфальтування.

Що було раніше

У цифрову систему DREAM внесли кілька проєктів з благоустрою Дрогобицького району. У Трускавецькій громаді планують капітальний ремонт автодороги Зимівка-Уличне. Поблизу Східниці ремонтуватимуть дорогу Ясениця - Новий Кропивник. У Дрогобицькій громаді хочуть створити індустріальний парк площею 101,3 м2.

Будьте з Дрогобич .Сity у соцмережах:

💛 Facebook — креативи та обговорення;

❤️ Instagram — відео та цитати.

Реклама

Призупинили через мобілізацію: підрядник розповів, чому не можуть закінчити ремонт по Зварицькій

Джерело: drohobych.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua