У парку 700-річчя Львова можуть з’явитись тенісні корти

13 вересня 2024 р. 12:34

13 вересня 2024 р. 12:34


За даними управління інвестицій та проєктів Львівської міської ради, до них надійшла інвестиційна пропозиція про будівництво 8 тенісних кортів від громадської організації «Тенісна академія U-NEXT», що займається розвитком великого тенісу.

«Ми шукали. де саме збудувати таку інфраструктуру, адже важливо, щоб це було доступно для мешканців: дітей і дорослих. А також, щоб це було в межах громадського сполучення в тих районах міста, де ще немає подібної інфраструктури.

Відповідно було визначено Шевченківський район. Також обговорювали можливість розвитку такої спортивної інфраструктури в парках і зараз підготовлений проєкт ухвали про затвердження об’єкта інвестування», – розповів Андрій Павлів, керівник управління інвестицій та проєктів міста.

Ухвала – лише перший крок. Наступним етапом буде підготовка техніко-економічного обґрунтування проєкту від управління інвестицій, а після детального опису опрацювання цього проєкту, буде готуватись ухвала про затвердження інвестиційного конкурсу.

«100 років назад у Львові було у два з половиною рази більше тенісних кортів, ніж є зараз. При цьому населення було втричі менше. Я підтримую будь-які ініціативи, спрямовані на те, щоб наші парки мали зони відпочинку і спортивну інфраструктуру», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

У парку 700-річчя Львова можуть з’явитись тенісні корти

Джерело: galinfo.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua