Львівські митники виявили контрабанду кави та сиру

15 вересня 2024 р. 09:12

15 вересня 2024 р. 09:12


На водіїв митники склали адміністративні протоколи

У двох пунктах пропуску на Львівщині митники викрили контрабанду сиру та кави. Товари намагалися ввезти в Укарїну без декларування. Про це у суботу, 14 вересня, повідомили у Львівській митниці.

У пункті пропуску «Краківець-Корчова» працівники митниці під час огляду мікроавтобусів Opel Movano та Renault Traffic виявили пів тони сиру Gouda. Кожен з водіїв для проходження митного контролю обрав «зелений коридор», відповідно не декларував товари загальною вартістю 160 тис. грн.

Усі фото Львівської митниці

Раніше у пункті пропуску «Рава-Руська-Хребенне» під час огляду мікроавтобуса Opel Movano, який прямував із Польщі, працівники митниці виявили 240 пачок кави Carousel – вагою 120 кг, виробництва Нідерланди.

На опублікованих митницею фото видно, що йдеться про каву Carousel.

Як з’ясувалося, для проходження митного контролю водій, 37-річний мешканець Тернополя, обрав смугу «зелений коридор» і також не вказав у декларації про переміщення в багажному відділенні товару на суму 190 тис. грн.

Митники склали адміністративні протоколи, відповідно до ч.3 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) МКУ.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Львівські митники виявили контрабанду кави та сиру

Джерело: zaxid.net

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua