На Самбірщині на дрони для захисників зібрали 6 мільйонів гривень

16 вересня 2024 р. 07:13

16 вересня 2024 р. 07:13


Аукціон Пташок Перемоги (1)

Ці кошти в межах благодійного проєкту «Пташки Перемоги» скерують на виготовлення безпілотників.

Ініціатори проєкту «Пташки Перемоги» організували черговий благодійний аукціон для збору коштів на військові бригади. Відбувся він у Самбірському районі та об’єднав чимало громад.

Лотами аукціону стали десятки речей: військові шеврони, іменні монети, поштова марка з підписом колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, розфарбовані художниками каски та інші предмети, передані з фронту.

Ведучим заходу був український актор, виконавець однієї з головних ролей фільму «Довбуш» Олексій Гнатковський. Завдяки благодійному аукціону вдалось зібрати 6 мільйонів гривень. У середньому цих коштів вистачить на виробництво приблизно 400 безпілотників.

«На старті цієї ініціативи, амбітною метою був збір тисячі дронів на фронт. Зараз же  «Пташки Перемоги» відправили на передову вже понад 10 тисяч дронів. Дякую усім громадам, волонтерам, представникам бізнесу, які долучаються до збору коштів», — зауважив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Нагадаємо, в межах цього проєкту нещодавно зібрали майже 700 тисяч гривень на потреби наших воїнів під час благодійного аукціону на Дрогобиччині.

До теми: Ще 450 дронів передали військовим «Пташки Перемоги»

Прес-служба Лівівської обласної військової адміністрації

На Самбірщині на дрони для захисників зібрали 6 мільйонів гривень

Джерело: gazetapo.lviv.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua