Сихівська райадміністрація оголосила конкурс на посаду головного спеціаліста юридичного відділу

16 вересня 2024 р. 12:39

16 вересня 2024 р. 12:39


Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста юридичного відділу (на час відсутності основного працівника).

Про це повідомляється на сайті Львівської міської ради.

Кваліфікаційні вимоги:

- вища освіта не нижче ступеня бакалавра за професійним спрямуванням – правознавство;

- вільне володіння державною мовою;

- без вимог до стажу роботи.

Додаткові вимоги до посади:

- знання основних принципів роботи на комп’ютері та відповідних програмних засобів;

- навички користування офісною технікою,

- знання основ документообігу,

- культура та грамотність мовлення.

Документи приймаються за адресою: м. Львів, просп. Червоної Калини, 66, каб. 312. За додатковою інформацією звертатись за телефонами   (0322) 254-64-40, 254-64-41.

До заяви про участь у конкурсі необхідно подати документи:

заповнену особову картку (форма-2ДС) з додатками; автобіографію; копію паспорта; копію документів про освіту; витяг з посиланням на декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (подається на сайті НАЗК відповідно до ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції»); дві фотокартки розміром 4х6 см.; копію військово-облікового документа (для військовозобов’язаних, резервістів. призовників); згода на збір і обробку персональних даних; ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями проходження служби в органах місцевого самоврядування (можна отримати за вказаною адресою прийому документів); заява про участь у конкурсі на підставі поданих і заповнених вище перерахованих документів.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Leopolis.news

Сихівська райадміністрація оголосила конкурс на посаду головного спеціаліста юридичного відділу

Джерело: leopolis.news

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua